Partyservice & Catering De Schelp

Partyservice en Catering De Schelp is inmiddels ruim 25 jaar een erkende speler in de partycatering branche. Een tijdsmoment die we vooral te danken hebben aan een ruime schare van vast terugkerende klanten en een verdienste verkregen door het constant presteren op een verrassend en kwalitatief hoog niveau.

Partyservice en Catering De Schelp onderscheid zich door haar voortdurende "vinger aan de pols" politiek die zich vertaald in het perfectioneren van bestaande cateringconcepten en het toepassen van nieuwe trends op velerlei (culinair) gebied. De bedrijfsdynamiek is dermate dat inspelen op smakelijke noviteiten als rode draad door de bedrijfsvoering loopt.

Eet smakelijk!

 

Ons product


De Schelp is naast een snacksalon ook een partyservice en cateringbedrijf, die invulling kan geven aan vrijwel elk formaat evenement of partij. Door het werken met grote aantallen en hoeveelheden is absolute discipline in denken en handelen een vereiste. De Schelp werkt dan ook volledig volgens de meest actuele H.A.C.C.P. norm om zo kwaliteit te kunnen garanderen.

Deze stellingname vindt u in alle gelederen van de productielijn terug. Of het nu gaat om de aankleding van de te presenteren spijzen, de verzorging van het personeel, of de uitstraling van de locatie waar een feest wordt gehouden, De Schelp onderschrijft het vertrouwen van haar klanten, en dat zijn er velen.

De Schelp heeft de intentie om zoveel waar mogelijk Fair Trade en streekgerechten te serveren.